جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

برنامه دولت مهدى‏

زمان مطالعه: 3 دقیقه

ممکن است سئوال کنند موعود جهانى و نجات دهنده دنیا بعد از ظهور چه خواهد کرد؟ این همه انتظار براى چیست، و او در دولت خود که بزرگترین دولت‏هاى جهان خواهد بود، چه برنامه‏اى دارد؟

در پاسخ این سئوال مى‏گوئیم: خوشبختانه این معنى در احادیث معتبر اسلامى که شیعه و سنى روایت کرده‏اند با صراحت هرچه تمامتر آمده است. بر اساس روایات اسلامى، مهدى منتظر که همان موعود جهانى است، تمام مرزها را از میان برمى‏دارد.

سراسر جهان را در زیر یک پرچم گرد مى‏آورد. حکومت او داراى یک پرچم و یک قانون و یک دین است که همان پرچم پرافتخار اسلام و قوانین حیات‏بخش قرآن مجید و دین مبین اسلام مى‏باشد، و در آن روز کلیه مردم دنیا با جان و دل آن را مى‏پذیرند.

در دولت مهدى که با همکارى یاران باوفایش (ده هزار مرد با اراده و صمیمى و قویدل که دلهائى همچون پاره‏هاى آهن و اراده پولادین دارند) تشکیل مى‏یابد همه باید کار کنند. از تمام ذخایر زیرزمینى و منابع طبیعى بهره‏بردارى مى‏شود. معادنى که تا آن زمان دست نخورده مانده است، استخراج خواهد شد، و مورد استفاده قرار مى‏گیرد.

از تمام آبهاى زیرزمینى و بارانهاى موسمى و زمین‏هاى قابل کشت بهره بردارى مى‏شود. یک وجب زمین و یک قطره آب به هدر نمى‏رود. تمام دفینه‏ها و گنجها از دل زمین بیرون مى‏آید و به مصرف مى‏رسد. ویرانه‏اى در روى زمین نمى‏ماند، جز این که آباد مى‏گردد. او در برنامه دولت خود جهان آشفته را در تاریک‏ترین ایام و بحرانى‏ترین ازمنه تاریخ، در هم کوفته و به جاى آن، دنیاى نوى بنا مى‏کند که از صلح و صفا و آرامش و آسایش و آزادى مطلق برخوردار باشد.

دنیائى که مردم آن در مساوات و برابرى کامل به سر برند. جز راستى و درستى راهى‏

نپویند، و از بدى و پلیدى برکنار بمانند. همه یک دل و یک زبان و یک هدف زندگى کنند، و هیچ‏گونه عقده و کمبودى نداشته باشند. بیمارى و بیکارى به کلى ریشه‏کن شود، و فقر و فلاکت رخت از جهان بربندد، بندگان خدا براى همیشه از تبعیض‏ها و بى‏عدالتى‏ها و قید و بندها آسوده و آزاد گردند. چنان عدل و داد و رفاه و آسایش سراسر جهان را فراگیرد، و مردم در امنیت و آزادى و خوشى و خرسندى به سر برند که از آغاز خلقت تا آن زمان چنان وضعى تحقق نیافته باشد. این همان آرزوى طلائى و مدینه فاضله افلاطونى است که همه دنبال آن مى‏گردند! این عقیده و ایمان و انتظار در طرز تفکر و جهان‏بینى بسیارى از فلاسفه الهى و مادى، از افراد غیر مسلمان هم دیده مى‏شود. «افلاطون» و پیروان مکتب او از دیر زمان در اندیشه «مدینه فاضله» بوده‏اند. «شاو» از «عمر نهصد ساله» بشر سالم آینده سخن گفته، و «راسل» «دنیائى که من مى‏بینم» طرح نموده، و «انیشتین» بشریت را به آینده بهتر، نوید داده است، و هکذا …

هیچ کدام چنان که باید نمى‏دانسته‏اند که مبتکر این انقلاب بزرگ جهانى کیست و این آرزو با چه نیروئى و توسط چه کسى تحقق مى‏یابد؟ اعتقاد شیعیان درباره پیشواى غائب به طور قاطع به این فکر و انتظارها، و آرزوها پاسخ مثبت مى‏دهد. مبتکر این انقلاب امام زمان غائب است. شیعیان مى‏گویند که چنین تحولى پدید مى‏آید، در دولت او سراسر جهان را نور علم و معرفت فراگرفته و همه به تکامل علمى و عقلى مى‏رسند.

همه جا سرسبز و خرم، همه کس شاد و خندان، مرد و زن سالم و نیرومند. سطح افکار بسیار بالا و میزان و معلومات فوق العاده عالى است. به میزانى که حدى براى آن متصور نیست. همه با ایمان و خداشناس و پاکدامن، و از بامداد تا شامگاه به یاد ذات حق و مراقبت انجام وظیفه فردى و اجتماعى هستند.

این دولت بزرگ و حکومت شکوفا محصول نهضت جهانى و انقلاب بى‏نظیر مهدى موعود بازمانده خاندان نبوت، و آخرین برگزیده خداست که بر اثر کار و کوشش و فعالیت مداوم تمام افراد بشر، و عمران و آبادى سراسر جهان پدید مى‏آید. در آن روز چهره جهان چنان خواهد شد که لسان الغیب شیراز مى‏گوید:

نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد

عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد

ارغوان جام عقیقى به سمن خواهد داد

چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد

این تطاول که کشید از غم هجران بلبل

تا سراپرده گل نعره زنان خواهد شد