1 ـ در کتاب «مزامیر داوُد» مزمور 27 چنین می خوانیم:
«…زیرا که شریران منقطع خواهند شد. و اما متوکلان به خداوند وارث زمین خواهند شد. هان، بعد از اندک مدتی شریر نخواهد بود در مکانش تأمل خواهی کرد و نخواهد بود. اما حکیمان (صالحان) وارث زمین خواهند شد.»
و نیز در همان مزمور 27 جمله 22 می خوانیم:
«…متبرکان خداوند وارث زمین خواهند شد اما ملعونان وی منقطع خواهند شد» و در جمله 29 در همان مزمور آمده:
«صدیقان وارث زمین شده ابداً در آن ساکن خواهند شد«(1)
2 ـ در «زبور داوُد» مزمور 72 آن حضرت را به عنوان ملک زاده که بزرگترین و کاملترین مظهر عدل الهی است معرفی نموده:
«ای خدا شرع و احکام خود را به ملک و عدالت خود را به ملکزاده عطا فرما تا اینکه قوم تو را به عدالت و فقراء ترا به انصاف حکم نماید… از دریا تا بدریا و از نهر تا به اقصی نقاط زمین سلطنت خواهد نمود. صحرانشینان در حضورش خم خواهند شد و دشمنانش خاک را خواهند بوسید… بلکه تمامی ملوک با او کرنش خواهند نمود و تمامی امم، او را بندگی خواهند کرد… اسم ذوالجلال او ابداً مبارک باد و تمامی زمین از جلالش پر شود»(2)
مورد دعای حضرت داوُد که ای خدا شرع و احکام خود را به «ملک» عنایت فرما، همان نور قدوس حضرت محمدبن عبدالله (صلی الله علیه وآله وسلم) است. و «ملکزاده» که مظهر تمام عدل الهی خوانده شده دوازدهمین جانشین و فرزند وی محمدبن الحسن العسکری است.
3 ـ در کتاب «حیقوق» نبی، فصل 7 می خوانیم:
«…و اگر چه تأخیر نماید، برایش منتظر باش، زیرا که البته خواهد آمد
و درنگ نخواهد نمود بلکه جمیع امتها را نزد خویش جمع می کند و تمامی را برای خویش فراهم می کند»(3)
4 ـ در کتاب «اشعیای نبی» فصل 11 در بحثی که سراسر تشبیه است می خوانیم:
«و نهالی که از تنه یسی بر آمده، شاخه ای از شاخه هایش قد خواهد کشید. ذلیلان را به عدالت حکم، و برای مسکینان زمین براستی تنبیه ـ و مایه بیداری ـ خواهند بود. کمربند کمرش عدالت، و وفا نطاق میانش خواهد بود، و گرگ با بره سکونت داشته و طفل کوچک راعی (شبان) ایشان خواهد بود… و در تمامی کوه مقدس من هیچ فرد ضرر و فساد نخواهد کرد زیرا که زمین از دانش خداوند مثل آبهایی که دریا را فرو می گیرند پر خواهد شد»(4)
یسی بمعنای قوی پدر حضرت داوُد بود. نهالی که از تنه یسی خواهد روئید و مورد بشارت و آیات فوق است، محتمل است یکی از این 4 شخصیت; یعنی: حضرت داوُد، سلیمان، عیسی و حضرت محمدبن الحسن العسکری (علیهم السلام) باشند زیرا:
داوُد و سلیمان، فرزندان پسری یسی و حضرت عیسی بن مریم، نواده دختری وی و حضرت محمدبن الحسن نیز از جانب مادرش، نرجس خاتون ـ که دختر پادشاه روم و از نسل حضرت داوُد است ـ نواده دختری
یسی می باشد. موقعیتی که در آیات فوق توصیف شده ازآغاز بعثت تاکنون به مرحله ظهورنرسیده است.(5) لذا مورد بشارت یقیناً حجة بن الحسن (علیه السلام) میباشد.
5 ـ در کتاب «حکی نبی» فصل 2 آیه 7 فرماید:
«تمامی امم را به هیجان می آورم و مرغوب همگی طوائف خواهد آمد و پر می کنم این خانه را از جلال، امر خدای لشکرهاست».(6)
بر حسب نصوص متواتره اسلامی و کتب مقدسه انبیاء، حامل لواء انقلابی جهانی و پرچمدار نهضت بی سابقه ای که تمامی ملل جهان را به هیجان می آورد و مرغوب و مورد انتظار جهانیان است، حضرت محمدبن الحسن، قائم و مهدی آل محمد (صلی الله علیه وآله وسلم) می باشد که خانه خدا را پر از جلال کند و آئین خدا را در سراسر جهان منتشر سازد جز آنکه اهل هر دیانت و ملتی مرغوب طوائف و منجی بشریت را به عنوان پیشوای خود معرفی نموده و پیمبر خود را حامل این لواء می پندارد.
6 ـ در کتاب «دانیال نبی» فصل 12: 13 ـ 1 نیز در مورد ظهور و رجعت آمده است که:
«از خوابندگان در خاک زمین بسیاری بیدار خواهند شد بعضی جهت حیات ابدی و بعضی از برای شرمساری و حقارت ابدی»(7)
7 ـ در کتاب «وحی کودک» (نبوئت هیلد)، حرف تاء، اشاراتی مرموز
به بعضی از علائم آخرالزمان و رجعت و شخصیت حضرت حجة (علیه السلام) دارد: «بیاید ساعتی که فرج قوی شود و نبوت بسیار گردد و مانند سیل جهان را پر کند، زیاد شود شرافت و بسیار گردد جبروت و گشوده شوند اسیران و بندیان.»
وحی فوق بشارت از یک عصر درخشان و سعادت عمومی جهانی می دهد که عالم انسانیت، حیات نوینی یافته و نتیجه و هدف انبیاء الهی و رجال برجسته وحی یکجا و به تمام معنا آشکار گردد و فرج و نصرت الهی با نهایت قدرت و جبروت هویدا شود که گویی تمامی پیامبران الهی به یکجا گرد آمده و آنچنان ایجاد انفجار و انقلاب روحانی و معنوی نموده اند که آثار دعوت و تربیت آنان همچون سیل جهان را پر کرده و سراسر کره مسکون بشریت بزیر پرچم حق و عدالت گرد آیند(8)
8 ـ کتاب «سرود سلیمان» فصل 5: 15 ـ 10
«دهانش شیرین است و نامش محمد است، این محبوب من است و این یار من است…»
لفظ محمد در بشارت فوق محتمل است راجع به محمدبن الحسن (علیه السلام) باشد که نامش محمد است و محامد پیامبران و برگزیده صفات و امتیازات آنان در وی جمع است(9)
9 ـ در کتاب «صفیناه نبی» فصل 3 فرماید:
«در آنوقت بر گردانیم به قومها لب پاکیزه برای خواندن همه بنام خدای و عبادت کردن ایشان به یک دوش».(10)
1) بشارات عهدین ـ محمد صادقی ص 234.
2) بشارات عهدین ـ محمدصادقی ص 248.
3) مهدی انقلابی بزرگ ـ ناصر مکارم شیرازی ص 55.
4) مهدی انقلابی بزرگ ـ ناصر مکارم شیرازی ص 55 / بشارات عهدین ص 252.
5) بشارات عهدین ص 252.
6) بشارات عهدین ص 238.
7) بشارات عهدین ص 269.
8) بشارات عهدین ص 233.
9) بشارات عهدین ص 45.
10) بشارات عهدین ص 241.