جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

درمان روح

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

از مجموع این آیات و اخبار که از «تفسیر نور الثقلین» و «غرر الحکم» و «روح هستی» نقل شده و سایر تعالیم مکتب وحی که در مدارک روایی ثبت گردیده استفاده می‏شود که آلودگی به گناهان و سیئات اخلاقی به مراتب از بیماریهای جسمی و امراض بدنی دشوارتر و مصیبت بارتر می‏باشد، کوردلی و قساوت قلب، از لال شدن و نابینائی چشم سر خطرناک‏تر و بدتر است و خلاصه زشتی سیرت و پلیدی باطنی قطعا از زشتی صورت و آلودگی‏های ظاهری، بیشتر مایه‏ی بدبختی و تیره روزی است.

چنانکه مردم از کثافت‏های جسمی می‏گریزند و از زشتی چهره و صورت ناراحتند و رنج می‏برند و در صدد معالجه برآمده، خوش دارند صورتی زیبا و بدنی سالم و شاداب داشته باشند، نیز باید صد چندان بکوشند تا روح خود را درمان کنند، بیماریهای اخلاقی و انحرافهای اعتقادی را ریشه کن نمایند، از گناهان که باعث دل مردگی و افسردگی است و نور هدایت و مشعل خرد را در جان بشر خاموش می‏سازند فاصله بگیرند و سیرتی نیکو و باطنی آراسته به صفات ارزشمند انسانی به دست آورند.

صورت زشت و چهره‏ی نازیبا گاهی چنان رنج آور و تاسف بار است که آدمی را تا مرز دیوانگی پیش می‏برد، اعصاب و روانش را فرسوده می‏سازد و به انجام کارهای جنون آمیز وادارش می‏نماید. خبری که

اکنون می‏خوانید به گزارش کتاب «اخلاق از نظر همزیستی و ارزشهای انسانی» در روزنامه‏ی کیهان شماره‏ی 9783 چاپ گردیده است.